September 23, 2021
aktuelno

OK ,,KI 0230″ savladala ekipu OK ,,Hercegovina” iz Ravnog Topolovca – Kikinda Online News

Prva ekipa OK ,,KI 0230″ u nedelju je na domaćem terenu savladala ekipu OK ,,Hercegovina” iz Ravnog Topolovca rezultatom 3:2 u setovima.Nakon ove utakmice,sledi gostovanje u Vršcu.

– ,, Ovo je prva utakmica u prvenstvu koju smo odigrali u punom sastavu i smatram da sa takvom odličnom igrom nemamo šta da brinemo u nastavku prvenstva. Problem je što su igračice zaista mlade,a prvenstvo dugačko i naporno,tako da su prehlade i drugi problemi u vidu povreda i slično nešto što nas redovno spreči da pružimo svoj maksimum kao ekipa. Očekujem pobedu i u narednim utakmicama.Naše pionirke su takodje odlične i borbene u svom prvenstvu,a posebno mi je drago što su dve pionirke postale i sastavni deo prve postave naše prve ekipe. To je najveći rezultat koji nas raduje u prvenstvu,da stvaramo nove mlade igračice” – izjavila je trener ,,OK KI 0230″ Tamara Radlović.

Gradski derbi u okviru Pionirskog prvenstva Vojvodine u grupi Banat – između odbojkašica OK „Kikinde“ i OK „KI 0230“ biće odigran sutra u hali „Jezero“ sa početkom od 10 časova. To je ujedno i poslednja utakmica u prvom krugu takmičenja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *