September 22, 2021
aktuelno

Još jedan rukometni spektakl u najavi: ,,Kikinda Grindex” ove subote igra protiv ,,Crvene zvezde” – Kikinda Online News

Rukometaši ,,Kikinde Grindex” su kao domaćini u prethodnom devetom kolu Arkus super lige Srbije savladali ekipu ,,Šamot 065″ iz Aranđelovca, čime su se izborili za visoko 5. mesto na tabeli. Deseto kolo, ove subote sa početkom od 18 sati donosi susret sa beogradskom ,,Crvenom zvezdom”.

-,, Kruži jedna lepa atmosfera u ekipi, mnogo je lep osećaj kada ostvarujete pobede, imali smo i poraza, ali u suštini držimo sportski i ekipni duh do sebe. Dolazi nam ,,Crvena zvezda”, veliko ime u kojem god sportu se takmičili i verovatno će ovde biti dosta publike koja će doći da navija za njih, i očekujemo još jednu lepu rukometnu predstavu i pozvao bih publiku da dođe da nas podrže u što većem broju, jer su oni naš osmi igrač na terenu” rekao je igrač kikindskog ,,Grindexa” Milan Potpara.

-,, Očekuje nas zaista jedna lepa sportska rukometna predstava. ,,Crvena zvezda” je sportski brend, ne samo u Srbiji već i u regionu i uvek privlači pažnju sve ljubitelje sporta. Ono što je lepo i što nama prija jeste što dolazi u naš grad, mi smo apsolutno spremni na to kao i ljudi koji rade u organizaciji. Ono što bih ja zamolio našu vernu publiku jeste da dođe malo ranije na utakmicu, barem petnaest do dvadeset minuta, najduže do pola sata. Biće malo pojačanije kontrole na ulazu u dvoranu i pripadnici MUP-a zamolili su nas da parkiranje za vozila bude na novom parkingu kod otvorenih bazena, usled očekivane gužve. Cilj nam je da sve protekne u najboljem mogućem redu i da se na terenu održi jedna lepa sportska utakmica” – izjavio je direktor muškog rukometnog kluba ,,Kikinda Grindex” Vojislav Bulatović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *