September 22, 2021
aktuelno

Rukometašice ŽORK ,,Kikinda” poražene na domaćem terenu – Kikinda Online News

U okviru utakmice sedmog kola Super B rukometne lige za žene, kikindske rukometašice poražene su na domaćem terenu u hali ,,Jezero” od gostujuće ekipe iz Pančeva rezultatom 27:21 (14:10). Neiskustvo i izvesne greške u utakmici, naše rukometašice sprečilo je da bodove ostave kod kuće.

-,, Realno, posle ovakve utakmice smo videli da smo odigrali poprilično neiskusno. Ekipa ,,Pančeva” godinama igra ovu ligu, ima odličnih igračica i to je ono što je osnovni problem. Izgubili smo dva boda kod kuće i to sada moramo da nadoknadimo. Četiri ekipe ispadaju, svaki izgubljeni bod nam je veoma težak i velik. U ponedeljak igramo sa RK ,,Beograd” i nadamo se boljem ishodu” – izjavio je Dragan Mrakić, trener kikindskog ŽORK-a.

Šest golova postigla je Željana Radaković, pet puta precizna bila je Linea Čočaj. Teodora Đukičin četiri puta zatresla je protivničku mrežu, Jovana Peić tri, Nataša Gudurić dva puta, dok je Slađana Latinović ostvarila jedan pogodak.

-,, Uvek pred kraj utakmice nas nešto podigne, ali ovoga puta to očigledno nije bilo dovoljno, uz svu želju i velika nadanja. Nastavljamo da treniramo i nadamo se najboljem”- izjavila je Teodora Đukičin iz kikindskog ženskog rukometnog kluba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *