September 22, 2021
aktuelno

Odbojka(ž): Ubedljiva pobeda OK ,,Kikinda” nad OK ,,KI-0230″- Kikinda Online News

Odbojkašice OK ,,Kikinda” slavile su danas u gradskom derbiju na domaćem terenu u hali ,,Jezero” ubedljivom pobedom protiv ekipe OK ,,KI-0230″ sa 3:0 u setovima(25:20,25:20,25:16). Vođeni gromoglasnim navijačima, nakon poraza na prethodnim gostovanjima odbojkašice ,,Kikinde” su lepim akcijama izdejstvovali pobedu na domaćem terenu:

-,, Posle mnogo iskusnijih ekipa, naravno da nam je prijala ova utakmica, ovo nam daje vetar u leđa za nastavak Prvenstva, a celokupnom zalaganjem devojaka iz mog tima uspeli smo da nadigramo protivnika”- rekla je Aleksandra Ćoškov, kapiten OK ,,Kikinda”.

– ,, Drago nam je što se ekipa našla na koloseku koji sam najavio u prethodnoj utakmici, jer se video adrenalin i snaga u prethodnoj utakmici koja je bila na većem nivou nego ova sa gradskim rivalom, dolazi do početničkih grešaka i kod jedne i kod druge ekipe. Mislim da je i OK ,,KI-0230″ pokazao mnogo više nego na prethodnim utakmicama” – rekao je trener OK ,,Kikinda” Dragan Pecarski.

-,, Lepa je bila atmosfera, publika je energično navijala, a mi nismo dale sve od sebe, nije nam bio dan, a za naredni put ćemo se potruditi da to bude bolje” – rekla je Ratka Sokola igračica kluba OK ,,KI-0230″.

-,, Ne bih danas pričala o igranju moje ekipe, s obzirom da danas zaista nije pružila svoj maksimum, ne mogu da kažem da su pružili polovinu onoga što znaju, u ključnim momentima je falilo da okrenemo setove i napravimo pravi gradski derbi kao što smo imali prethodnih godina. Imam osećaj kao da smo igrali negde sa strane, imali smo malu podršku publike, devojke su se zaista pogubile i nisu pružile ono što znaju”- rekla je Tamara Radlović, trener OK ,,KI-0230″.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *