September 18, 2021
aktuelno

KMF ,,Kikinda”: Pobedili za Branislava Gecića – Kikinda Online News

U okviru utakmice petog kola Futsal lige Vojvodine, grupa Istok KMF ,,Kikinda” savladao je ekipu ,,Indians” iz Inđije rezultatom 5:1(0:0) na domaćem terenu u hali sportsko-rekreativnog centra ,,Jezero”. Fudbalska utakmica je započeta minutom ćutanja u znak sećanja na nedavno preminulog, proslavljenog mladog fudbalskog asa Branislava Gecića. Kikinđani su vodili tvrdu borbu na terenu sa gostujućom ekipom koja je vrlo spremna došla na duel sa našim momcima, pa se prvo poluvreme završilo rezulatom 0:0. Tek u drugom minutu drugog poluvremena Kikinđani su ostvarili prvi gol, vođeni sjajnim akcijama Nebojše Đukića, Luke Cvijana i ostalih fudbalera iz domaćeg sastava, predvođeni dobro raspoloženim golmanom Boškom Krstićem. Na terenu se moglo primetiti da su kikindski fudbaleri radili na korigovanju grešaka iz prethodnih utakmica, što ih je sasvim očekivano i dovelo do pobede:

-,, Za nas je ovo bila vrlo važna utakmica, obzirom da smo prethodno kolo izgubili u Pančevu i veoma nam je važno da održavamo kontinuitet utakmica kod kuće. Pored toga, za nas je ovo bila jedna veoma emotivna utakmica čiju smo pobedu posvetili našem drugu Branislavu Geciću. Nadamo se da je uz nas na svakoj utakmici, kao i kada je bio živ” – rekao je golman Boško Krstić.

-,, Ovom utakmicom, mislim da smo pokazali drugačiji karakter u odnosu na prethodni period, igrali smo dosta borbeno, očekujemo i za naredne dve utakmice da sakupimo dovoljno bodova, da uspemo da izdejstvujemo pobedu i da se izborimo za plej off. Ekipa iz Inđije je takođe pokazala borbenost na terenu, imali su svoje šanse kao i naši igrači koji su ispoštovali ono što smo se i dogovorili i na čemu insistiramo” – rekao je trener KMF ,,Kikinda” Slobodan Trtić.

Naredno kolo održaće se 17. novembra sa početkom od 20:30 kada Kikinđani na domaćem terenu dočekuju Prvaka – ekipu ,,Foruma” iz Vršca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *