August 3, 2021
aktuelno

Džudisti ,,Partizana” ostvarili nove rezultate na takmičenjima – Kikinda Online News

Proteklog vikenda, članovi džudo kluba ,,Partizan” učestvovali su na dva takmičenja i ostvarili su odlične rezultate.

Na Memorijalnom turniru velikana Vojvodine, koji je po prvi put održan u organizaciji džudo saveza Vojvodine, prvog dana turnira u kategoriji mlađih poletarki treće mesto osvojila je Anja Mortvanski. Kod mlađih pionira i pionirki izdvoji su se Miljan Petković , ktg +66kg 2.mesto, Petković Simon, ktg +66kg, 3.mesto, Rakin Miloš, ktg -42kg, 5.mesto, i Šibul Milana koja je u ktg -40kg osvojila 5.mesto. Kod starijih pionira i pinorki, drugog dana turnira uspešni su bili Vladimir Talijanov koji je u kategoriji do 42 kilograma osvojio prvo mesto, Dunja Mutavdžić je u kategoriji do 48 kilograma takođe osvojil prvo mesto, a prva je i Nađa Iličin u kategoriji do 52 kilograma. Luka Mićic je u kategoriji do 60 kilograma zauzeo treću poziciju, kao i Mićic Marko.

Na 18. Međunarodnom turniru “Prilep Open 2019″, koji je održan 02.11.2019. godine, juniori ,,Partizana” ostvarili su sledeće rezultate: 

Mateja Vukmirica i Slobodan Bakić osvojili su prvo mesto pojedinačno, drugo mesto osvojio je Vuk Lakatuš, dok je treću poziciju zauzeo Mile Savić.

Članovi ,,Partizana” poneli su i titulu za najuspešniji klub u konkurenciji juniora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *