September 18, 2021
društvo

Rukomet(m): ,,Kikinda Grindex” sutra igra u Novom Pazaru, a u halu ,,Jezero” stiže i leskovačka “Dobočica”- Kikinda Online News

U okviru utakmice sedmog kola Arkus Super rukometne lige Srbije muški rukometni klub “Kikinda Grindex” u sredu 30. oktobra igra u Novom Pazaru, a potom 3. novembra u halu “Jezero” stiže i leskovačka “Dubočica” u derbiju osmog kola. Kikindski rukometaši za predstojeće gostovanje u Novom Pazaru ne osećaju pritisak pobede, ali zato protiv ekipe iz Leskovca imaju takvih ambicija:

-,, Novi Pazar je nezgodan protivnik, oni su kod kuće mnogo jaki, nemamo šta da izgubimo, oni su favoriti, nemamo pritisak pobede, daćemo sve od sebe, pa šta bude. Iznenađenje igre je i leskovačka “Dubočica”, u dobroj su formi, pobeđuju takođe, a kod kuće moramo da ostvarimo dva boda” – rekao je igrač kikindskog “Grindexa” Milan Pavlov.

-,, Očekuju nas dve teške utakmice, sa dve ekipe koje su na samom vrhu tabele, verovatno je da u sredu nismo favoriti, ali zato protiv “Dubočice” ćemo pokušati da idemo na pobedu, da zaigramo hrabro i to je jedini način da ostvarimo bodove i da im pomutimo planove” – izjavio je Nikola Vrgović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *