September 22, 2021
društvo

KMF “Kikinda” savladao ekipu “Kraljevićeva” iz Kačareva – Kikinda Online News

Utakmica trećeg kola Futsal lige Vojvodine grupa Istok završena je pobedom Kikinđana rezultatom 4:1(1:0). Utakmica je bila dosta teška, ali su Kikinđani opravdali očekivanja svog trenera i završili je u svoju korist. Na terenu se kod Kikinđana izdvojio golman Boško Krstić lepim odbranama, a za njim nije zaostajao ni Nebojša Đukić koji je pokazao zavidno fudbalsko umeće na terenu:

-,, Zadovoljni smo pre svega što smo ostvarili pobedu, bilo je dosta teško, uz zahtevanje koje je trener postavio od nas. Rezultatski je mogla da bude i malo manja razlika, ali ovo je za nas ipak vrlo važna pobeda. Očekujemo barem drugo mesto u nastavku “ – rekao je Milan Kenjalo iz KMF “Kikinda”.

-,, Za nas je ovo bila teška utakmica, nismo bili na nivou koji smo očekivali, iako je protivnik dosta slabiji, dali smo sav svoj maksimum, iako smo propustili i dosta šansi, i to je najveći minus na ovoj utakmici. Raduje me to što smo pokazali veliku odgovornost u odbrani, i da će nas ova pobeda pogurati napred. Naredno kolo igramo sledećeg vikenda protiv ekipe “Dinama” u Pančevu” – rekao je trener KMF “Kikinda” Slobodan Trtić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *