September 22, 2021
društvo

Svečano obeležen Dan srednje stručne škole ,,Miloš Crnjanski” u Kikindi – Kikinda Online News

Prigodnim programom srednja stručna škola ,,Miloš Crnjanski” danas je svečano obeležila 58. godišnjicu postojanja uz veliki broj gostiju.

-,, Potrudili smo se da ovaj Dan obeležimo na pravi način, da iskoristimo priliku da uveličamo ovaj Dan i damo svoj mali doprinos gradu i istoriji školstva u Kikindi. Nadamo se, da će škola i dalje imati uspeha kao i do sada, očekujemo jubilej koji će doći već naredne školske godine. Ove godine u 15 odeljenja imamo upisano 360 đaka, 4 obrazovna profila, u devet različitih smerova. Ispunjenost škole je zadovoljavajuća, o čemu najbolje svedoče prošlogodišnji uspesi na takmičenjima iz matematike, ali i na literarnim i sportskim” – izjavio je direktor SSŠ ,,Miloš Crnjanski” Milorad Kranović.

Zamenica gradonačelnika Kikinde Bosiljka Srdić, izjavila je da srednja stručna škola ,,Miloš Crnjanski” zajedno sa ostale tri srednje stručne škole čine odličan sistem srednjoškolskog obrazovanja u našem gradu:

-,, Škola je pokazala svojim radom, kako obrazovne ustanove, u današnjim vremenima, mogu da idu u korak sa vremenom, da modernizuju svoj rad i prate savremene tendencije obrazovanja. Pohvalila bih kolektiv ali i učenike koji su uvek bili spremni i zainteresovani za rad gde su i pokazivali rezultate” – izjavila je Srdić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *