September 22, 2021

Iva Štrljić za Kikinda Online News : Na Kikindu me uvek sete divni ljudi

39603558_734971250188036_6128330702556495872_n

 

Kikinda Online : Kako provodite ovo leto ?

Iva : Volim leto najviše zbog plivanja pošto sam veliki zaljubljenik u vodene sportove. Kada udjem u more ne izlazim satima. Nedavno sam se vratila sa Lefkade gde sam uživala u savršenim plažama tako da sam sada spremna za sve novo što me od jeseni očekuje. Radim na Ženskoj tv gde vodim jednu emisiju i spremam se za nastavak snimanja serije Radoša Bajića ,, Šifra Despot “.

Kikinda Online : Da li ste nekada bili u Kikindi , šta mislite o Kikindi , šta Vam se najviše dopada u Kikindi ?

Iva : Bila sam baš pre mnogo mnogo godina, mislim da smo gostovali sa jednom starom predstavom, ali ono što me uvek podseti na Kikindu i ono najlepše u njoj jesu ljudi jer imam u Beogradu nekoliko prijatelja koji su baš iz Kikinde a kako su svi oni jako fini onda mislim da većeg komplimenta sa Kikindu nema od toga da može da bude ponosna na svoje sugradjane.

Kikinda Online : Pored mnogobrojnih zapaženih uloga u filmovima i serijama , Vi ste napisali i tri knjige : ,, Nemaš pojma koliko te volim ” , ,, Znam da misliš na mene ” i ,, Voleti u Beogradu ” . Koliko je danas u Srbiji teško biti pisac a koliko glumac , odnosno glumica ?

Iva : Kada volite svoj posao, a ja ga obožavam , onda vam ništa ne pada teško zato što sve što radite radite sa ljubavlju a ne sa mukom. Generalno kukanje ne priznajem i smatram ga jednom osobinom bez ikakve elegancije zato tome nikad ne pribegavam. Jednostavno borim se za sebe svojim radom, svojom umetnošću.

Kikinda Online : Koji savet biste dali mladjim naraštajima koji žele da se bave glumom ili pisanjem ?

Iva : Savet je jednostavan i sastoji se u tome da nikada ne poklekneš…čak i kad ti se čini da je mnogo vetrova na tom putu ka uspehu, ne obazirati se, nego nastaviti sa nadom da će sve na kraju biti baš onako kako ti želiš.

 

Kikinda Online : I za kraj sta biste poručili našim kikindjanima ? Iva : Kako mislim da sve počinje od neke ljubavi i temelji se na njoj želim im da nastave da vole svoj grad i da neguju ono najlepše u njemu. 39905930_734971456854682_1068429688189222912_n

Foto : Jakov Simović

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *